máj 26

Kovács Szabina rovata

Tisztelt látogató mostantól olvashatóak Kovács Szabina versei, írásai Békéssámson Honlapján a Galéria és Videók menüpontban. Olvassák nagy szeretettel.

máj 06

Az ALFÖLDVÍZ Zrt. tájékoztatója

Az ALFÖLDVÍZ ZRT. az ivóvízhálózat mosatását végzi 2014. május 14-én. A mosatás ideje alatt nyomáscsökkenést tapasztalhatnak, illetve nappali időszakban rövid, 1-2 órán át tartóvízhiányra számíthatnak. A mosatást követő napon a víz zavarossága előfordulhat, ilyenkor nincs más teendő, mint néhány percen át folyatni a csapokat, amíg kitisztul a hálózat.

Köszönjük megértésüket, Önökért dolgozunk, hogy tisztább víz folyjék a csapból.

máj 06

Megnyílt a konténerizált víztisztító

2014. május 5-én, hétfőn megnyílt a konténerizált víztisztító berendezés, ezáltal elindult a konténer által megtisztított átmeneti vízellátás Békéssámsonon. A konténer vízvételezési csapjain kifolyó víz megfelel a szigorú vízminőségi követelményeknek.
A konténer minden hétköznap 7:00-17:00 -ig tart nyitva, a víztisztító konténer mintegy közkút látja el funkcióját, a vételezett vízért nem kell fizetni.
Az átmeneti vízvételezési lehetőség a településen zajló ivóvízminőség-javító program megvalósulásáig biztosított a lakosság részére.